Alla inlägg den 28 maj 2008

Av Hartelius - 28 maj 2008 19:20

Idag fick jag ett samtal från Regina, absolut bästa vännen från Skellefteå. Och vad har jag lyckats göra om inte glömma hennes födelsedag -igen.. Kom i och för sig ihåg den förra året, men året innan det och där innan.. hmm.. inte så troligt. Är totalt värdelös på att komma ihåg sådana där viktiga datum. Illa, illa! Men Regina är iaf medveten om det och ringde som sagt idag och i princip skrattade åt mig. Vilket jag givetvis förtjänar!

*Ledsen vännen*


Nu sitter jag och väntar på att grillen ska bil tillräckligt varm för att användas. Har -hör och häpna- faktiskt ätit tre luncher idag, en middag och nu väntar THE middag med Karl. Inte så illa ändå för en liten tös som knappt kunnat äta på en och en halv vecka. Men jag måste säga att det tar emot ändå, smakar inte riktigt bra och det tar stopp alldeles för tidigt. Men, men, ska väl vara övergående om man ska lyssna på andra som gått igenom samma sak innan mig. Får väl lita på dom.


Karl har fortsatt i samma anda som han "vaknade i". Har pysslat och donat precis hela dagen. Fixat med uteplatsen, diskat, handlat blommor (!) för 700:-, planterat dom, satt ihop vår nya grill och fixat mat åt mig. Han nämnde också strax innan han stoppade om en mycket trött Jenny i soffan att det faktiskt verkar som vi har ombytta roller i hemmet för tillfället. Skulle inte riktigt kunna säga emot faktiskt. Känner mig mest i vägen och otroligt överflödig....


Ska ut och sätta mig på vår betydligt mysigare och finare uteplats med mina två favvisar, Karl och Stella.



Av Hartelius - 28 maj 2008 11:03

Idag är dagen då vi bara ska vara med varandra. Inga besök till varken Sörgår'n eller Norrgår'n. Grilla något gott, se film och bara njuta av varandras sällskap. :)


Vaknade halv elva, skönt med sovmorgon. Karl däremot klev upp sju, började tvätta, gick en långis med Stella och har donat och hållit på ända tills jag klev upp. Jag vet att jag är extra känslig just nu och så, men jag blir så himla rörd! Precis som när jag och brorsan kom hem hit till Umeå från Skellefteå. Han hade städat, sorterat en massa saker som vi bara låtit ligga, plockat blommor, städat sitt skrivbord, diskat varje dag (!) OCH omarrangerat vår anslagstavla. Jag har nog aldrig känt mig så lyckligt lottad som just då... Han är så fin min Karl! Mycket kärlek i luften idag.. Men faktiskt, jag vet inte vad jag skulle göra utan min stöttepelare, min älskling, min bäste vän och min stora kärlek.


Älskar dig Karl av hela mitt hjärta!!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards