Alla inlägg den 16 september 2009

Av Hartelius - 16 september 2009 12:25


Nog tusiken är Moa förkyld ändå... Rinnsnuva, svårt att andas genom näsan, grinig och trött nästan för jämnan och givetvis har hon lyckats smitta mig så nu är vi två sjuklingar som försöker kurera oss. Mormor Tyra kom igår till Umeå och hämtade oss så för tillfället befinner vi oss hemma i Kusmark. Här får jag sova längre på morgonen eftersom Moa sover i mormor och morfars rum (skulle få på nöten av morfar om jag ber dem flytta hennes säng till "vårt" rum!) och kära Moa har fler personer att klänga på. Himmelriket med andra ord bortsett från att pappa Karl inte finns i närheten men förhoppningsvis får han lite mer pluggro nu när vi inte är hemma.


För tillfället sover lilldonnan men för inte många minuter sedan satt jag och morfar på golvet och försökte lära henne gå. Mormor stod vid sidan av och ojjade sig över att vi har så bråttom "lär henne inte gå för tidigt, hon kommer ju sakna hovet ("förnuftet")". Spännande var det iaf och lilldonnan skrattade och grinade om vart annat. Istället för att hon fick hålla i sig med båda händerna när hon gick fick hon bara en hand att hålla i och det gjorde Moa lite nervös och stelbent, hon glömde helt enkelt bort att böja på knäna när hon gick. Såg helt hysteriskt ut! Förhoppningsvis får vi inom de närmsta dagarna låna en filmkamera och då ska här filmas.


**************************

Meddelande till er i Skellefteå


Blir vi piggare och friskare inom de närmsta dagarna hade jag och Moa tänkt åka ner till stan och besöka er, precis som vi lovat. Hoppas bara tillfriskningen går fort så inte denna möjlighet går om intet.

Håller tummarna!


***************************


Ha en bra dag!


Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards